IntraSol Zonwering & Rolluiken

Wat kost een zonnescherm? De gemiddelde kosten op een rijtje

Wanneer u op zoek bent naar (het laten monteren van) een zonnescherm, bent u bij ons van IntraSol Zonwering & Rolluiken aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan zonweringen op maat. U kunt hierbij denken aan van die klassieke zonwering voor buiten tot aan geavanceerde zonweringen met een elektrische bediening. Bij ons vindt u altijd de juiste oplossing voor een optimale bescherming tegen de zon. In dit artikel vertellen wij u graag meer over onze verschillende zonneschermen. Tevens hebben wij een indicatie van de kosten ervan voor u op een rijtje gezet. 

Knikarmschermen: overzicht van de kosten

Een van de eerste zonneschermen die u bij IntraSol kunt vinden, zijn onze knikarmschermen. Deze terrasschermen zijn ervoor bedoeld om de zon uit uw huis te weren en het terras dat daar recht onder ligt van schaduw te voorzien. Knikarmschermen worden gekenmerkt door hun knikarmen die bijna horizontaal afgesteld kunnen worden, waardoor er een vrije doorloop onder het zonnescherm blijft. Dat maakt dit product uitermate geschikt om achter uw woning of boven uw terras toe te passen. Deze robuuste terrasschermen zijn dusdanig ontworpen om lang mee te kunnen gaan. Bij ons kunt u kiezen uit drie soorten knikarmzonneschermen, te weten: 

  • Open systemen;
  • Semi-cassette systemen;
  • Cassette systemen;

Semi-cassette systemen zijn half gesloten en cassette systemen zijn volledig gesloten. In ons uitgebreide assortiment van de Rainbow Collection vindt u die drie soorten knikarmschermen in meerdere uitvoeringen. Daarnaast heeft u de keuze uit een knikarmscherm met handbediening of elektrische bediening, eventueel voorzien van een afstandsbediening. Wanneer u kiest voor een knikarmscherm van ons, ontvangt u een gratis motor op de gesloten cassettes. Om een indicatie van de kosten voor de zonneschermen te geven, moet u denken aan een kleine €1000,-. Ter voorbeeld: voor een Corfu knikarmscherm met een cassette systeem zal de prijs vanaf ongeveer €1300,- bedragen.

Uitvalschermen: kosten indicatie

Ons laatste voorbeeld (in dit artikel) van zonneschermen die u bij ons kunt vinden, zijn onze uitvalschermen. Uitvalschermen beschikken over een variabele uitvalshoek die u zelf kunt bepalen met het uitklappen van het zonnescherm. Op deze wijze kunt u voor een aangename temperatuur in uw huis en onder het uitvalscherm in uw tuin zorgen. Dit product kan ook goed ingezet worden op plekken waar niet gelopen of gezeten hoeft te worden, maar waardoor het wel lekker koel op zomerse dagen in uw huis blijft. Bij ons kunt u kiezen uit twee soorten uitvalschermen, te weten:

  • Cassette uitvoering;
  • Semi-cassette uitvoering.

Daarnaast kunt u kiezen uit uitvalschermen met windvaste armen en een handmatige of een elektrische bediening. Wij hebben vier producten in ons assortiment met elk hun unieke eigenschappen. Om een indicatie van de kosten voor bijvoorbeeld een Kreta uitvalsysteem te geven, moet u denken aan een prijs vanaf ongeveer €400,-. 

Meer weten over de kosten van onze zonneschermen? Neem vrijblijvend contact op

De kosten beschreven in dit artikel zijn slechts ter indicatie. Bij ons vindt u diverse aanbiedingen en buitenzonweringen voor elk budget. Neem dan ook gerust contact met ons op voor het inwinnen van advies of het aanvragen van een offerte. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. 

Terug naar nieuwsoverzicht