Hoe zij wij u bevallen?

Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Schrijf referentie

Ze werken als een chirurg.

~ Leen Kok
23 augustus 2018 | Dordrecht

Intrasol denkt met de klant mee. Veel verstand van zonneschermen en denken met de klant mee. Een rader om bij Intrasol je zonneschermen aan te schaffen.

~ van Middelkoop
6 juni 2017 | Sliedrecht

Een professioneel, vakkundig en prettig bedrijf. een aanrader voor wie een deskundige en betrouwbare leverancier zoekt.

~ M. van Doorn
5 mei 2015 | Dordrecht

Ze hebben vandaag onze markies opgehangen. Zeer goede service, goede kwaliteit en zeer goede prijskwaliteit. Intrasol werkt erg netjes en laat de alles netjes achter. Ben hier zeer tevreden over. Ik kan dit bedrijf iedereen warm aanbevelen. Ze hebben veel verstand van het werk dat ze doen.

~ Jacqueline
4 april 2017 | Hardinxveld-Giessendam

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Werkt accuraat, communiceert goed en komt afspraken na. Erg tevreden over het plaatsen van het prachtige scherm, ondanks de lastige plaats en de grootte van het scherm.

~ Meerkerk
9 mei 2016 | Sliedrecht

Na acht jaar wilde ons zonnescherm niet meer goed sluiten. Een telefoontje en binnen twee dagen werd dit kosteloos weer in orde gebracht. Deze zaak is zeker aan te bevelen als je zonneschermen nodig hebt. Top!

~ G.Huijser
14 maart 2016 | Papendrecht

Vandaag zijn mijn zonneschermen geleverd, net op tijd voor weer een zonnige periode. Ik ben er heel blij mee. Twee reuze behulpzame en aardige mannen, geen kwaad woord van te zeggen! Kortom, als u nieuwe schermen nodig heeft kan ik Intrasol Zonwering & Rolluiken meer dan van harte aanbevelen.

~ L. Koster
31 juli 2015 | Ridderkerk

We horen graag van u!

Laat ons hier weten wat u van ons denkt. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
Persoonlijke gegevens

Uw referentie

Aantal sterren

* Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht. Daarbij ben ik ben op de hoogte wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.*