IntraSol Zonwering & Rolluiken

Op zoek naar elektrische zonwering? Dit zijn onze mogelijkheden

Naast traditionele en handmatig te bedienen zonwering, bieden wij een ruim assortiment elektrische zonwering aan. Gaat uw voorkeur uit naar een knikarmscherm met geavanceerde elektrische bediening, waarmee u een heerlijk schaduwterras creëert? Of past het plaatsen van een elektrisch rolluik dat naast bescherming tegen de zon, ook beschermt tegen wind, regen, inbraak en inkijk, beter bij uw wensen? Op basis van uw persoonlijke wensen en omstandigheden, denken wij graag met u mee over een passende oplossing voor uw woning. Wij zetten de mogelijkheden van elektrische zonwering voor u op een rijtje:

Markiezen

Naast de handmatig te gebruiken markiezen, behoort ook het plaatsen van markiezen met geavanceerde elektrische bediening tot de mogelijkheden. Deze zonwering met dichte zijkanten, zorgt altijd voor de juiste bescherming tegen de zon. Het maakt niet uit aan welke kant de zon schijnt: de markies laat nergens de zon doorschijnen. Kiest u voor deze zonwering, dan selecteert u zelf het materiaal van het frame: hout, aluminium of een combinatie hiervan. Daarnaast heeft u een ruime keuze als het gaat om het materiaal en het design van de kap. Kortom, een markies met elektrische bediening kan geheel naar uw wens gemaakt worden. Bovendien zorgt markies zonwering met haar elegante uitstraling voor een ware verfraaiing van uw gevel!

Knikarmschermen

Zou u naast het weren van de zon, ook graag een schaduwterras creëren? Dan zou u kunnen kiezen voor een knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd. Een terrasscherm heeft namelijk de prettige bijkomstigheid dat om het (recht) onderliggende terras van schaduw te voorzien. Prettig voor een terras in de tuin of voor het huis! Ook knikarmschermen zijn te verkrijgen met elektrische bediening en indien gewenst zelfs met afstandsbediening. Ook bij deze vorm van zonwering heeft u de keuze uit een verscheidenheid aan elektrische knikarmschermen zodat het goed past bij uw gevel en persoonlijke wensen.

Uitvalschermen

Een andere mogelijkheid van elektrische zonwering is het plaatsen van een uitvalscherm. Bij een uitvalscherm kiest u zelf voor de gewenste uitvalshoek bij het uitklappen van het zonnescherm. Hierdoor is het gemakkelijk om een aangename temperatuur te creëren, zowel in uw huis als onder het uitvalscherm. Wanneer u kiest voor een elektrisch uitvalscherm kunt u zieken voor een cassette of semi-cassette uitvoering. Dient het scherm gemonteerd te worden op een plaats waar het veel wind vangt? Dan is het ook nog mogelijk om te kiezen voor windvaste armen.

Elektrische rolluiken

Ten slotte kunnen ook onze rolluiken van het merk Rainbow met elektrische bediening geplaatst worden: erg gemakkelijk en tevens rolluiken van zeer goede kwaliteit! Een prettige bijkomstigheid van rolluiken is dat zij niet alleen de zon buiten de woning houden, ze beschermen ook tegen kou, licht en geluid. Bovendien bieden rolluiken bescherming tegen inbraak en inkijk in de woning. Indien gewenst laat u een rolluik op maat maken en door een vakbekwame rolluikspecialist plaatsen of monteren. De elektrische rolluiken van het merk Rainbow zijn bestand tegen wind, hagel, zonlicht en regen en vereisen geen onderhoud. Kies zelf een kleur die goed past bij uw gevel en profiteer van een zonweringkeuze die garant staat voor een lange levensduur!

Wilt u meer informatie over onze elektrische zonwering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij van IntraSol geven u graag advies!

Terug naar nieuwsoverzicht