IntraSol Zonwering & Rolluiken

Een zonnescherm monteren; hoe gaan wij te werk?

Bent u al klaar voor de zomerse, warme dagen? Of u nu liever buiten of binnen bent: u wilt er in de zomer goed bij zitten. Dat wil zeggen met voldoende schaduw buiten en een koele ruimte om u binnen terug te trekken tijdens de heetste uren van de dag. De oplossing hiervoor is een kwalitatief zonnescherm. Wij leveren zonwering op maat voor ieder soort woning en helemaal naar uw wens. Over het gemak hoeft u zich geen zorgen te maken; wij komen het zonnescherm bij u thuis monteren! In dit artikel vertellen wij u graag hoe wij te werk gaan.

Hoe bevestigen wij het zonnescherm aan uw woning of uitbouw?

Weet u niet zeker of uw woning wel geschikt is voor de montage van zonwering? Of wilt u graag zonnescherm bevestigen aan uw uitbouw? Maakt u zich geen zorgen. Wij maken verschillende zonneschermen op maat voor ieder soort woning! Zo leveren wij onder andere elektrische zonwering, zoals bijvoorbeeld knikarmschermen, en de mogelijkheid tot elektrische uitvalschermen. Een vakman van Intrasol komt de situatie bij u thuis bekijken en neemt de exacte maten binnen en buiten op. Samen met u overlegt hij wat de beste keuze is voor u. Vervolgens wordt het zonnescherm voor u op maat gemaakt. Wij leveren al onze zonneschermen inclusief montage. Dit betekent dat u verder geen omkijken heeft naar het monteren van uw nieuwe zonwering of zonnescherm aan de woning. Onze professionals komen het zonnescherm bevestigen bij u thuis om beschadiging van de woning te voorkomen en de levensduur van de zonwering te vergroten.

Een zonnescherm monteren is zo gepiept!

Bij Intrasol vinden wij het belangrijk dat u er tijdens de zomer goed bij zit. Wij reageren zo snel mogelijk op nieuwe aanvragen en staan ook bij reparaties voor u klaar. Zo kan in de meeste gevallen een reparatie aan het huidige scherm al binnen een week worden uitgevoerd! Bij een nieuw scherm bent u verzekerd van snelle montage, ook op moeilijk bereikbare plaatsen in of rondom het huis. Bovendien laten wij na de montage van zonwering of een zonnescherm uw woning en tuin weer netjes achter.

Wat zijn de kosten van een zonnescherm inclusief montage?

Intrasol levert al zijn zonneschermen inclusief montage. De kosten voor het opmeten van de situatie bij u thuis en het monteren van het zonnescherm worden van tevoren duidelijk gecommuniceerd. Daarom spreken wij van een inclusief prijs voor het zonnescherm en de montage samen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het bevestigen van een zonnescherm of zonwering bij u thuis? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Terug naar nieuwsoverzicht