Knikarmscherm Marbella

Knikarmscherm MarbellaLuxe, volledig gesloten cassettescherm dat door de 3-buis technologie tot grote breedtes geleverd kan worden.

Breedte

  • 250 cm t/m 1000 cm

Uitval

  • 150-200-250-300 cm

Standaard kleur omkasting en armen

  • Zilver geanodiseerd
  • Roomwit RAL 9001 

Knikarmscherm MarbellaBediening

  • Handmatig (oogwindwerk en slingerstang)
  • Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Doekkleuren

  • Collecties van Citel, Swela en Dickson

Volant

  • Optioneel

Brochure knikarmscherm Marbella

Techniek

Knikarmscherm Marbella TechniekDe toegepaste knikarmen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren.Een extra stalen draagbuis waar de knikarmen aan bevestigd zijn, zorgt voor extra stabiliteit. Door deze constructie is het mogelijk om meerdere montagesteunen te plaatsen. Door deze techniek is de cassette Marbella bij uitstek geschikt voor een grote breedte en uitval. Dit scherm is in maatwerkuitvoering te koppelen tot liefst 10 meter! De uitvoering is inclusief doekgoot zodat het doek extra beschermd wordt.

Vormgeving

Een extra zware uitvoering en toch zeer compact van vorm. Fraaie belijning en ronde accenten geven de 'finishing touch'. Valt er over smaak te twisten?
De cassette Marbella combineert kracht en elegantie.

Marbella

Bij een maatwerk knikarmscherm Marbella wordt het product eerst geproduceerd nadat u het besteld hebt in de door u gewenste exacte breedtemaat. Ook is de keuzevrijheid in uitval, doekdessins, omkastingskleur en de bedieningswijze en -zijde onbeperkt binnen de beschikbare mogelijkheden. Breedtematen zijn traploos te bestellen van 200 t/m 1000 cm en de uitvalmogelijkheden zijn 150, 200, 250 of 300 cm. De Marbella in de maatwerkuitvoering kan zowel handmatig d.m.v. een oogwindwerk en slingerstang als wel door een elektrische bediening met schakelaar of afstandbediend d.m.v. een handzender besteld worden. De doekkeuze is ongelimiteerd binnen de beschikbare collecties.


Opmerking:
Schermbreedte boven 650 cm wordt uitgevoerd met 4 knikarmen.